Order Pantas

  • Tiada produk dalam order ini

Modal kecil RM 2,490 dapat stall burger, meatball & ayam goreng 

untuk jana pendapatan RM 7,000 sebulan dengan hanya 30 pelanggan sehari!

  • Cara niaga jalanan makanan dari 0 sampai buka restoran didedahkan.

  • Strategi guna saman sebagai cara dapat tapak niaga.

  • Cara gandaan jualan niaga hingga puluh ribu sebulan.

Mat Bulat - Modal kecil dapat 6 jenis kiosk !!


Bertukar jadi mana mana gerai makanan laris : burger biasa dan XL, meatball, burger ayam crispy, ayam goreng, nasi sup & roti john.



Tolak skrin untuk lihat 6 kiosk >>>

Cara lengkap dan resipi niaga confirm untung.


Bukan semua resipi sedap wajib boleh buat duit.


Resipi Mat Bulat untuk 32 MENU terbukti untung dan sedap untuk pelanggan ulang berkali kali.


Tolak skrin untuk lihat MENU POPULAR >>>

Peralatan modal kecil mampu jana untung tinggi.


Katakan selamat tinggal pada order berejam rejam sampai pelanggan masam muka.


Setiap order boleh selesai kurang 5 minit atau ubahsuai jadi "Grab & Go".


Peniaga Mat Bulat akan dapat SEMUA peralatan dan sokongan di bawah.

#1 >> Barang Dapur Utama


Peralatan penting untuk berniaga.


1. Stall lipat 4 kaki x 2 kaki
2. Oven gas
3. Infrared burner - 2 stove
4. Hot Plate
5. Kuali buaya 20 inchi

6. Meja lipat 6 kaki x 2 kaki

7. Plast Nasi Kecil 2x 

8. Bekas plastik saiz medium 2x

9. Tray Besi 1x


#2 >> Alatan Dapur

Alatan dapur yang benar benar diperlukan sahaja.


1. Penyepit 2x

2. Scrap 2x

3. Burger press 1x

4. Penapis Minyak 1x

5. Gunting 1x

6. Senduk sos 1x

7. Senduk sup 1x

8. Scoop 1x

9. Gas-T 1x

10. Paip Gas 1x



#3 >> Penimbang Resipi


Alatan rahsia mengapa peniaga akan untung dan sedap setiap kali.


1. Penimbang digital 

2. Penyukat suhu

3. Penyukat cecair ml/gm



#4 >> Barang & Sokongan Pemasaran

Barang dan sokongan ini amat penting untuk peniaga baru mula nak dapatkan pelanggan pertama.


1. Banner 1x


2. Bunting menu 1x


3. Modal FB Ads (RM300) untuk tarik pelanggan ke lokasi niaga untuk bulan pertama (BONUS : tak perlu belajar fb ads, hq abang burn kendalikan untuk impak maksima)


4. Semua design digital 6 kategori lain untuk dicetak bila bila masa.


5. Teknik Jualan Power - untuk peniaga baru mula dapatkan pelanggan dan tarik berkali kali. 


 6. Teknik Gandaan Jualan - untuk peniaga yang mahu jualan tinggi dari delivery, ekspo, catering dan lain lain. 


 7. Teknik Maintain Jualan - untuk peniaga yang mahu tiru gaya pemasaran abang burn.


#5 >> Sokongan Bisnes


Sokongan untuk bantu peniaga berjaya menyelesaikan cabaran yang pasti datang.


1. Group Whatsapp Peniaga Mat Bulat - belajar dari senior.


2. Group Facebook Mat Bulat - semua jawapan pada hampir semua cabaran.


3. Resipi Niaga 32 Menu 


4.  Rahsia Dapat Tapak Niaga - 3x Ebook - 1800+ Lokasi Lubuk Pasar Semenanjung Malaysia, Teknik A-Z Dapat Tapak Niaga & Kisah Benar 8 Peniaga Sebagai Rujukan.


5. Resipi Baru Berkala - Tak perlu R&D dan gajikan chef, kami beri resipi power dan untung.


Modal kecil dapat cara lariskan jualan dari RM 0

ke RM puluh ribu sebulan dari pengasas abang burn.


Kiosk lipat, alat dapur dan resipi niaga tak mampu jamin keuntungan.


Perlu ada cara & sistem power baru boleh untung.


16+ juta meatball terjual


Peniaga mat bulat tegar berjaya mengaut untung sejak tahun 2016.





Lebih 250 peniaga makanan dilatih oleh abang burn


Ramai pemegang francais abang burn dan juga peniaga mat bulat sudah berjaya mempunyai restoran sendiri.




Mahu sistem buat pelanggan beratur panjang macam di bawah?


Jika YA, boleh terus baca di bawah ATAU daftar sekarang.


Pelanggan di bawah beratur disebabkan sistem pemasaran X di gerai abang burn.



Sistem "pelaris" untuk peniaga Mat Bulat sahaja!

Sistem #1 >> Jual Menu Sesuai Dengan Selera Pelanggan Di Lokasi Kita


Ibarat transformer boleh tukar 6 kategori niaga ikut tekak pelanggan!


Customer nak makan pagi?

Jual bihun sup meatball atau mat bulat fried chicken.


Customer nak makan tengahari, petang atau malam?

Jual mat bulat fried chicken, sup meatball dengan nasi/bihun atau nasi goreng crispy.


Customer nak makan lewat malam?

Jual meatball, burger, roti atau mat bulat fried chicken.


Kebolehan niaga 24/7 & tukar kategori niaga dalam 1 kiosk tidak ada pada pakej kiosk lain!


Sistem #2 >> Resipi Niaga Seperti Gajikan Chef Sendiri

Best kan kalau ada chef buat menu yang tengah trending / viral. 


Dia masak makanan sedap, bagi resipi siap kira kos, untung dan harga.


Kita tinggal jual dan kaut untung aje.


Peniaga Mat Bulat dapat resipi power dari mash potato, nasi goreng sampai ke sambal kicap. 


Resipi menu viral dikeluarkan secara berkala.


Semua resipi confirm sedap dan peniaga BOLEH OLAH ikut selera pelanggan di kawasan niaga.





Sistem #3 >> 3 Rahsia Tembus Masuk Pasar Malam & Tani Walaupun Tak Ada Cable


Nak niaga kat pasar malam majlis, pasar swasta, uptown dan pasar tani yang hot dan banyak customer?


Ebook #1 - Senarai Lengkap Pasar Semenanjung Malaysia

Tak perlu susah cari tapak. Pilih sahaja 1,253 pasar malam, 643 pasar tani atau 70 uptown.


Ebook #2 - Teknik A-Z Dapatkan Tapak Niaga

Cara dan teknik rebut semua jenis tapak niaga di Malaysia.


Ebook #3 - Kisah Benar 8 Peniaga Sebagai Rujukan

Asam garam dapat tapak dan tepis saman, sita serta cara rambo selamat dari pengalaman sebenar peniaga pasar malam, tani, food truck dan restoran.



Sistem #4 >> Teknik Repeat Order Berkali-kali Untuk Peniaga Baru

Camne nak kasi customer datang buat kali pertama dan seru makan tiap bulan?


Akan dibongkar cara camne customer tak tido malam kalau belum order makanan kita.

1. Teknik Sampling

2. Teknik kumpul no fon

3. Teknik nampak ketara

4. Dan banyak lagi..............


Semua teknik bukan teori dan telah digunakan dengan efektif oleh Mat Bulat lain.

Sistem #5 >> Teknik Advanced Untuk Jualan Meletus letus


Dah dapat ribu ribu jualan sebulan mesti nak upgred puluh ribu kan?


Teknik jualan buat delivery, ekspo, catering dan banyak lagi dibongkar.


Cara guna fb ads guna smartphone untuk tarik pelanggan gaya abang burn pun diajar.


Apa kata peniaga Mat Bulat tentang perniagaan ini?


Nota : Ini adalah perbualan whatsapp sebenar.



Dah sedia untuk jana jualan RM puluh ribu sebulan?


Daftar tidak perlu bayaran & ambil masa kurang dari 20 saat.


Isi borang sekarang dan pegawai kami akan hubungi anda untuk keterangan lengkap.



Terima kasih kepada rakan media kerana menyokong peniaga Mat Bulat!